Merkityksellistä yhteistyötä.

Luota hankintasi meille – osallistu yhteiskilpailutuksiin tai anna meidän auttaa sinua yrityksesi omassa kilpailutusprojektissa. Tule jälleenmyyjäksi KTV-,IPTV- tai tietoturvapalveluihin. Alta löydät kokemuksia asiakkailtamme.

Nivos Oy

“Läksimme aikoinaan, jo hyvin alkuvaiheessa, mukaan yhteistyöhön Griditin kanssa. Gridit oli silloin osakeyhtiö, jonka tehtävänä oli hankkia tv-palveluja omistajilleen. Griditin painopisteen muututtua ja samalla Griditin muuttuessa hankintaosuuskunnaksi sitouduimme luonnollisesti käyttämään sen hankinta- ja kilpailuttamispalveluja. Tämä on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Kaikki Griditin kautta tapahtuneet kilpailutukset ovat johtaneet ostetun tuotteen tai palvelun halpenemiseen.”

Esa Muukka,Toimitusjohtaja CEO
Nivos Oy

Lounea Oy

“Gridit oli alkujaan muutaman yhtiön omistama kehitysyhtiö, jonka tarkoituksena oli kehittää paikallinen palveluportaali. Tarjottavat palvelut olivat TV-palveluja sekä Maksu TV -palveluja. Tämä ei kuitenkaan toiminut ja yhtiön kehitystoiminta ajettiin alas. Samaan aikaan yhtiö oli alkanut ostaa Griditin kautta TV-signaalia omistajayhtiöille. Volyymit saatiin yhteen ja sitä kautta omistajayhtiöt saivat hankintaetuja. Kun muutama omistajayhtiö oli päättänyt keskittää ostonsa, alettiin puuhata yhteistä hankintayhtiötä. Griditin omistajat päättivät tarjota Griditiä tähän tarkoitukseen ja jotta kenelläkään ei olisi liikaa valtaa yhtiössä, siitä tehtiin osuuskunta. Ensimmäiset keskitetyt ostokset KTV-signaalin hankkimisen jälkeen olivat sähkösopimukset, joista saimmekin jo muutaman kymppitonnin edut. Tästä eteenpäin hyvät asiat ovat vain jatkuneet.”

Veli-Matti Viitanen, Toimitusjohtaja
Lounea Oy

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, ja eduista, joita Gridit-jäsenyys tuo yrityksellesi.

Ollaan yhteydessä!

Ota yhteyttä