Autamme hankinnoissa.

Gridit Hankintaosuuskunta tarjoaa jäsenilleen kustannustehokkaan toimintamallin yrityksen hankintatoiminnan järjestämiselle. Hyödyntämällä yhteiskilpailutusten kautta neuvottelemiamme volyymietuja tai hankintaosaamistamme yhtiökohtaisissa kilpailutustarpeissasi, vapautamme aikaasi yhdinliiketoimintaasi. Jälleenmyyjänä tarjoat loppuasiakkaallesi luotettavat KTV-, IPTV- ja tietoturvapalvelut, jotka olemme kilpailuttaneet käyttöösi.

Hankintapalvelut

Anna volyymisi yhteiskikpailutuksiimme ja ole mukana hyötymässä paremmista sopimushinnoista ja -eduista. Autamme jäseniämme yhtiökohtaisissa kilpailutuksissa tai hankinnan projekteissa. Voit ulkoistaa hankintasi meille kokonaan tai osittain.

Tutustu hankintapalveluihin

Tietoturvapalvelut

Olemme neuvotelleet jälleenmyyjiemme hyödynnettäväksi kilpailukykyiset hinnat, ajanmukaiset ja päivittyvät palvelut F-Securen luotettavista tietoturvapalveluista.

Tutustu tietoturvapalveluihin

KTV-Palvelut

Jälleenmyyjänä toimiville jäsenyhtiöillemme tarjoamme volyymikilpailutetun sopimuskokonaisuuden kautta kaapeliverkkoihin TV-palvelun; signaalin ja maksutv-sisällöt, sekä yhteisen tuotehallinnan.

Tutustu KTV-palveluihin

IPTV-Palvelut

Griditin jäsenyhtiönä käytössäsi on IPTV-palvelu jälleenmyyntisopimuksella, jossa loppuasiakassuhde säilyy jälleenmyyjällä.

Tutustu IPTV-palveluihin

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, ja eduista, joita Gridit-jäsenyys tuo yrityksellesi. Kiinnostaako KTV/IPTV- tai tietoturvapalveluiden ottaminen yhtiösi myyntivalikoimaan?

Ollaan yhteydessä!

Ota yhteyttä